about

Ik ben Lara, een vijftienjarige Amsterdamse. Ik schrijf en maak al blogs sinds ik internet heb ontdekt, maar op een dag bedacht ik me dat ik nu écht een blog wilde beginnen, eentje waar ik regelmatig op ging schrijven en waar ik al mijn dingen op kwijt kon. Een blog beginnen is niet zo moeilijk. Je gaat naar een site waar je een blog kan maken (in mijn geval wordpress.com), je bedenkt een naam, vult je email in, en BAM je blog is geboren. Die van mij is onderhand al meer dan anderhalf jaar oud, en hij blijft groeien. Dat vind ik het belangrijkste, dat  je je blog blijft verbeteren, maar zonder jezelf te veranderen. Een blog is een weerspiegeling van jezelf en van je dromen, zo zie ik het in ieder geval. 

Wie ik verder ben? Ik ben half Frans, half Nederlands. Ik speel hockey. Ik ben verslaafd aan chocolade en aan stroopwafels (en in de herfst aan pepernoten). Ik heb een zusje van 11, met ook een eigen blog (cheeseandducks.wordpress.com). Ik ben snel verlegen, snel nerveus en ik heb geen geduld. Ik hou van mode en ik hou van schrijven. Ik heb een zwak voor interieur (vooral slaapkamers). Tekenen is ook iets wat ik graag doe, net als fotograferen. Ik lach veel, ik hou ervan om nieuwe blogs te ontdekken en tussen alles door Facebook en Instagram ik als een echte social-media gek. 

IMG_1877

Advertenties

Eén reactie

  1. Sanne

    je lijkt me echt een heel interessant persoon na dit gelezen te hebben haha!
    Wat leuk dat je moeder Frans is en dat je tweetalig bent opgevoed, ik wil graag na het behalen van mijn VWO-diploma (hopelijk) volgend jaar Frans gaan studeren haha :)
    Ik ga je blog zeker volgen,

    xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s