Wishes H&M Autumn.

Toen ik mijn eerste blik liet vallen op de nieuwe herfstcollectie van de H&M dacht ik serieus Oh god, wat voor verschrikkelijke collectie heeft H&M nu weer op de wereld gezet..Toen ik hun webshow doorspitte vond ik toch een paar geweldige dingen. Gelukkig maar, want het grootste deel van mijn kast bestaat uit H&M-zooi en ik kan dus niet zonder. Dat komt mede door hun grote collectie waardoor ik altijd wel iets leuks vind als ik in de H&M sta, en natuurlijk ook omdat het goedkoop is. Vooral de dingen met printjes doen het goed bij mij. Ik heb zélfs iets met tijgerprint gevonden wat ik mooi vind. Tijgerprint, woops! Ik bedoel natuurlijk luipaardprint. Maar wel grappig dat ik die luipaardprint schoenen wil, normaal gesproken zou het model en de print, niet echt mijn smaak zijn. Toch ben ik redelijk teleurgesteld in de H&M, het duurde even voordat ik een paar leuke items zag en heel veel vond ik veel te saai en onorigineel. Echt het tegenovergestelde van de zomercollectie!

1. Een jurkje in ‘spijkerbroekkleur’. Spijkerbroekkleur draag ik bijna nooit omdat ik het al snel saai vind. Een spijkerbroekkleurjurkje(!) lijkt me een goed alternatief op de spijkerbroek. 19.95 euro.

2. Schoenen met luipaardprint. Dit zijn de soort dingen die je outfit in een klap leuk kunnen maken. Ik hou nu al van ze.
29,95 euro.

3. Leren handschoenen. Op de site staat dat dit de kleur ‘wijnrood’ is, maar ik vind ze meer donkerpaars. Volgens mijn vriendinnen ben ik half kleurenblind, dus daar zal het wel aan liggen. Leren handschoenen zijn warmer dan wollen én ze maken het geheel met mijn winterjas wat chic. 19,95 euro.

4. Donkergrijze nagellak. Deze kleur heb ik nog niet als nagellak en ik vind het een echte herfst/winterkleur die bijna overal goed bij staat. 3,95 euro.

5. Rokje met vogeltjesprint. Aaah wat een schattig rokje is dit! Voor de zomer wilde ik een jurkje met vogeltjesprint van de Zara, maar hij was overal uitverkocht. Ik heb nu dus toch iets anders gevonden met vogeltjesprint, en nu maar hopen dat ik deze wel zie hangen.. 9,95 euro.

6. Rood en goud armbandje met diamantjes. Dit armbandje vind ik echt het ultieme kerstarmbandje, en hij is ook leuk als cadeautje. =). Leuk met donkerrode nagellak. 9,95 euro.

7. Vage kleurrijke clutch. Ik heb nog geen clutch, omdat ik eigenlijk niet weet wat ik ermee aanmoet, moet ik hem dan gewoon de hele avond in mijn hand houden? Dat is toch harstikke onhandig? Toch wil ik de clutch wel en kans geven en deze is leuk. 19,95 euro.

8. Donkergroene ballerina’s. Donkergroen is een van mijn lievelingskleuren en dat verklaart alles.

Ik weet dat ik er een beetje vroeg bij ben, maar ik vind de herfst en winter de leukste periodes qua kleding en dus ben ik nu al erg benieuwd naar de nieuwe collecties. Fijne week nog verder!

Loves,
Lara.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s